Den s prarodiči

06.10.2012 09:43

24. října se uskuteční Den s prarodiči.

Milá vnoučata,

koncem října budete mít jedinečnou příležitost ukázat Vaši školu svým prarodičům a praprarodičům. Pro tentokrát je vstup rodičům zakázán! Je na Vás, abyste pozvali své babičky a dědečky. Nebojte se je přivést všechny!

 

Vážení prarodiče,

určitě se často zajímáte o svá vnoučata. Ptáte se, jak se jim daří ve škole i v osobním životě. Chtěli bychom v dětech podnítit zvědavost, aby se pro změnu ptaly ony: Jak se dařilo Vám v dětském věku? Jaké byly Vaše povinnosti a radosti? Jak vypadal každodenní život Vás a Vaší rodiny? Čím se lišil od dnešní doby?

Ve středu 24. října 2012 (od 11 do 12 hodin) bychom Vás rádi pozvali do školy na Den prarodičů. Uvítáme, pokud si s sebou přinesete zajímavosti z Vašich školních let (fotografie, školní pomůcky, vysvědčení, hračky, oblečení...). Vaše vnouče Vám ukáže svoji třídu, kde se setkáte s jeho spolužáky i třídním učitelem. Děti Vám možná připraví malé překvapení. Na závěr si můžete se svými vnuky prohlédnout celou školu.

Děti se budou ptát, fotografovat, natáčet. Vše, co se v tento den od Vás dozví, využijeme v rámci příprav oslav 50 let otevření ZŠ Bednářova. Ať už jste chodili do školy kamkoli, budeme rádi, když se s Vámi setkáme.

—————

Zpět